Strategii inovative de specializare inteligenta (S³) pentru regiunile de convergenta

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

19.10.2011

Consiliul Judetean Timis, in colaborare cu Directia Generala pentru Politici Regionale a Comisiei Europene, organizeaza in 27 octombrie 2011, la Timisoara, seminarul "Strategii inovative de specializare inteligenta (S³) pentru regiunile de convergenta", in contextul pregatirilor pentru viitoarea perioada de programare si a necesitătii regiunilor de a-si dezvolta propriile strategii pentru a investi mai eficient in cercetare, dezvoltare si inovare.
La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritaţilor publice, ai responsabililor cu gestionarea fondurilor europene, ai universitaţilor si centrelor de cercetare tehnologica, ai întreprinderilor mici si mijlocii, ai Agenţiilor de Dezvoltare Regionala, ai Autoritătilor de Management si Organismelor Intermediare si toti cei interesati de tematica.
Anexe:  invitatia oficiala, agenda si descrierea seminarului, formularul de inregistrare si informatiile practice. 
Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la adresa evenimente@cjtimis.ro sau la fax: 0256 406 301. Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la tel.: 0256 406 323. 

INVITATIE       AGENDA          FORMULAR DE INREGISTRARE    
INFORMATII PRACTICE