Ședință ordinară - 24 februarie 2021

Ultima actualizare: Florin Jurca, în data de 22.02.2021

22.02.2021

Consiliul Județean Timiș se convoacă în ședință ordinară, online, în sistem videoconferință, în 24 februarie 2021, începând cu ora 10.00, în sala multifuncțională a Palatului Administrativ, bd. Revoluției din 1989 nr. 17, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de reorganizare a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sinersig, prin înființarea Centrului de Abilitare și Reabilitare pentru Persoanele Adulte cu Dizabilități Sinersig.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea închiderii Centrului de Integrare Socio - Profesională pentru Adulți fără adăpost Bacova din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de restructurare a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.
  4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 196/2020 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Timiș în Consiliile de administrație și Comisiile pentru evaluarea și asigurarea calității ale unităților de învățământ preuniversitar special din județul Timiș.
  5. Proiect de hotărâre privind constituirea și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Consultativ al Minorităților Naționale pe lângă Consiliul Județean Timiș.
  6. Proiect de hotărâre privind încheierea unui Protocol de Colaborare între Județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș și Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, în vederea îndeplinirii atribuțiilor specifice pe linia controlului vehiculelor care se deplasează pe rețeaua de drumuri județene din județul Timiș.
  7. Proiect de hotărâre privind darea în administrare a unui imobil situat în Comuna Giroc, Muzeului Național al Banatului.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al Comunei Fârdea, în domeniul public al Județului Timiș.
  9. Întrebări, interpelări.

Ședința va fi transmisă online, pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Timiș.