COMUNICAT DE PRESA(II)

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

01.06.2007

Consiliul Judeţean Timiş anunţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, elaborarea proiectului "Planul judeţean de gestionare a deşeurilor".

Conform Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, proiectul a fost publicat pe site-ul Consiliului Judeţean şi, de asemenea, poate fi consultat la sediul instituţiei. 

Propunerile, sugestiile şi opiniile se vor depune la registratura generală a Consiliului Judeţean sau se vor transmite la următoarea adresă de e-mail: valeria.pavel@cjtimis.ro, până la data de 14 iunie 2007, în atenţia d-nei Valeria PAVEL, consilier superior - Compartimentul protecţia mediului. 

Un alt proiect prezentat, conform Legii 52/2003, pe site-ul www.cjtimis.ro şi care poate fi consultat la sediul Consiliului Judeţean vizează  "Strategia de dezvoltare economico-socială a judeţului Timiş în perioada 2007-2013".

în acest caz, propunerile pot fi depuse la registratura generală sau transmise la următoarea adresă de e-mail: mircea.luputiu@adetim.ro , până la data de 14 iunie 2007, în atenţia d-lui Mircea LUPUŢIU, şef Serviciu Planificare strategică şi monitorizare programe - ADETIM.  

Urmează ca, la sfârşitul perioadei destinate primirii acestor sugestii şi propuneri, proiectele de hotărâre să fie analizate în cadrul comisiilor de specialitate ale CJT, pentru ca, ulterior, să fie supuse dezbaterii şi aprobării plenului.