COMUNICAT DE PRESA(I)

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

21.02.2006

Şeful Serviciului Relaţii Publice, Răzvan Hrenoschi, va participa în 22 februarie, la Congresul Reţelei SIGMA, care va avea loc la Bruxelles.

Cu această ocazie, se va discuta şi despre pregătirea unei viitoare reuniuni a Reţelei SIGMA, care va avea loc la sfârşitul lunii septembrie, la Timişoara. Tot atunci, se va desfăşura şi un forum tematic, pe probleme legate de cultură şi de autorităţile locale din Europa centrală şi de est.

Totodată, în 22 februarie, va avea loc seminarul intitulat "Autorităţile locale şi integrarea imigranţilor", ocazie cu care vor fi prezentate, în principal, subiecte legate de rolul autorităţilor locale în procesul de integrare a imigranţilor şi politicile culturale urbane.

De asemenea, şeful Serviciului Relaţii Publice, Răzvan Hrenoschi, va avea, în 23 februarie, o întâlnire cu reprezentanţi ai Ministerului Culturii din Belgia, pe tema organizării, la Muzeul Satului din Timişoara, a unui festival de muzică.

Astăzi, de la ora 14.00, va avea loc şedinţa Comisiei economice, cu următoarea ordine de zi:

  1. Referat privind propunerea de modificare a prevederilor art. 23 din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Comisiei pentru protecţia copilului
  2. Prezentarea Strategiei de dezvoltare a judeţului Timiş 2005-2013 (starea socioeconomică actuală a judeţului; direcţiile strategice de intervenţie; portofoliul de proiecte de investiţii prioritare)
  3. Diverse.