COMUNICAT DE PRESA(I)

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

20.07.2005

Şeful Serviciului Relaţii Publice, Răzvan Hrenoschi, şi directorul Bibliotecii Judeţene, Paul Banciu, vor fi prezenţi astăzi în localitatea Şandra unde are loc deschiderea oficială a bibliotecii comunale. O altă bibliotecă comunală va fi inaugurată în 13 august - la Mănăştur.

De altfel, mâine va avea loc un concurs pentru ocuparea postului de bibliotecar la Ciacova, în 31 august la Pădureni, iar în 3 septembrie la Valcani, urmând ca Biblioteca Judeţeană să ofere fond de carte pentru aceste biblioteci, iar în septembrie să aibă loc întâlnirea trimestrială pe teme de biblioteci.

Tot mâine, se încheie tabăra de la Grupul Şcolar Silvic din Timişoara, unde au fost prezenţi 4 copii francezi din Lyon şi 6 elevi români, iar vineri, tabăra de creaţie literară a membrilor redacţiei revistei "Licurici (copii din Ungaria şi din Serbia şi Muntenegru). Această tabără a durat o săptămână, iar creaţiile copiilor se vor regăsi în numărul viitor al revistei.

în fiecare duminică, începând din 5 iunie, pe scena de la Muzeul Satului Bănăţean, au loc spectacole susţinute de formaţii de amatori din Timiş. Manifestările vor continua până la sfârşitul lunii septembrie.

Mâine, la ora 10.30, în Sala consilierilor judeţeni (etajul III), va avea loc o conferinţă de presă ocazionată de vizita unei delegaţii germane, reprezentând Primăria din Munchen şi societatea Aquacom din Bavaria.