COMUNICAT DE PRESA(I)

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

07.02.2006

în cadrul programului de audienţe, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a avut astăzi discuţii cu primarii localităţilor Pişchia, Becicherecu Mic şi Ciacova, pe teme legate de realizarea unor lucrări de infrastructură.

Astfel, principalele probleme ridicate de primarul comunei Pişchia au vizat alimentarea cu apă şi reabilitarea/repararea drumurilor spre Murani şi spre Bencecu de Sus şi Bencecu de Jos.

Cele mai importante probleme sesizate de primarul comunei Becicherecu Mic au fost alimentarea cu energie electrică a noului cartier de locuinţe de la intrarea în localitate, dar şi faptul că şcoala şi căminul cultural, în care s-a investit în ultimii ani, au fost revendicate de Biserica catolică.

Tot cu edilul localităţii Becicherecu Mic, preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, a discutat despre investiţia de construire a unei săli de sport, în vecinătatea Primăriei, pe un teren care este în proprietatea respectivei administraţii locale.

Şi discuţia cu primarul comunei Ciacova a vizat proiectul de construcţie a unei săli de sport, proiect care a fost depus la Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului.

Şi în această dimineaţă, s-a acţionat cu utilaje şi materiale antiderapante, pentru combaterea poleiului de pe drumurile judeţene.

Astfel, societatea TEHNOCER SRL a acţionat cu 6 utilaje şi 27 tone de material antiderapant, în următoarele zone: Criciova, Bârna, Traian Vuia, Sudriaş; Făget, Fârdea, Tomeşti, Pietroasa.

Se circulă, în condiţii de iarnă, pe toate drumurile judeţene.