COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

29.11.2006

Preşedintele CJT Constantin Ostaficiuc a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Marii Britanii în România, Excelenţa Sa Robin Barnett, însoţit de secretarul I, şeful Secţiei Dezvoltarea Comerţului, Andy Garth şi consilierul comercial Violeta Pătru.

 

Vizita Ambasadorului UK. la C.J.Timis

 

Cu acest prilej, preşedintele Constantin Ostaficiuc le-a făcut oaspeţilor o scurtă prezentare  a judeţului Timiş, din punctul de vedere al dezvoltării economiei, culturii, organizării administrativ-teritoriale şi a precizat necesitatea atragerii de investiţii străine în Timiş, menţionând în acest sens şi oferta Parcului Tehnologic şi Industrial.

Totodată, preşedintele CJT a subliniat relaţiile bune de colaborare pe care Timişul le are cu diverse regiuni din Europa, dar şi cu districtul Clayton din Statele Unite ale Americii, menţionând în acest context, oportunitatea realizării unui acord de parteneriat şi cu o regiune din Marea Britanie, propunere care a fost agreată de Excelenţa Sa, Robin Barnett.

"Nu există relaţii bilaterale între administraţiile locale din România şi Marea Britanie şi doresc să schimb această situaţie", a subliniat Ambasadorul.

S-a mai discutat despre aderarea României la Uniunea Europeană, situaţia investiţiilor din Timiş, necesitatea realizării unor proiecte în domeniul infrastructurii de drumuri, alimentare cu apă sau canalizare.