COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

27.09.2005

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a fost astăzi pe teren, în zonele afectate de inundaţii, pentru a verifica atât starea drumurilor judeţene şi comunale şi a străzilor, dar şi stadiul reconstrucţiei caselor.

A avut o discuţie cu primarul şi viceprimarul comunei Uivar, dar şi cu reprezentanţii firmelor de construcţii, care efectuează, prin programul ANL, lucrări în satele aparţinătoare, Ionel şi Otelec. Liderul CJT a menţionat faptul că cei care reconstruiesc casele au acces pe toate străzile şi că s-a trecut la pietruirea acestora.

Tot astăzi, Constantin Ostaficiuc a fost şi în Foeni, unde mai trebuie eliberate 80 de amplasamente, ca urmare a recentei expertizări tehnice. La Foeni, a avut discuţii cu viceprimarul şi cu consilieri locali, cu privire la stadiul reconstrucţiei caselor şi a infrastructurii de drumuri.

La ora actuală se lucrează la asfaltarea drumului dintre Foeni şi Giulvăz.

Tot în Foeni, preşedintele CJT s-a întâlnit cu reprezentanţii World Vision, care a "adoptat" 20 case în satul Foeni şi 10 case în satul Cruceni şi cărora le-a subliniat faptul că reconstrucţia trebuie finalizată până la sfârşitul lunii noiembrie.