Comunicat de presa

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

26.04.2010


În 30 aprilie, de la ora 10.00, în Sala Verde va avea loc o întrevedere pe tema proiectelor comune din cadrul Euroregiunii Dunăre-Criş-Mureş Tisa, la care vor lua parte coordonatorii naţionali pe DKMT, dar şi reprezentanţii agenţiilor de dezvoltare judeţene. Tot în 30 aprilie, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc va primi o delegaţie a Şcolii „Max Planck” din Boblingen, prezentă în Timiş datorită protocolului dintre judeţul nostru şi Boblingen, dar şi datorită colaborării cu Liceul teoretic „Nikolaus Lenau”.
 
Fazele zonale ale manifestării „Lada cu zestre” – concurs de muzică folclorică, expoziţii de artă populară (icoane pe sticlă, meşteşuguri tradiţionale, dansuri populare, solişti dansatori, ansambluri tematice: creaţie folclorică, dansuri şi obiceiuri tradiţionale, etc.) au continuat să aibă loc şi în 24 aprilie la Ghizela, iar în 25 aprilie la Belinţ şi Ghiroda.
Festivalul este organizat de CJT, Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, în parteneriat cu Mitropolia Banatului şi Inspectoratul Şcolar Timiş.
 
În 29 aprilie, de la ora 10.00, va avea loc, la sediul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Timiş, workshop-ul cu tema „Impactul factorilor socio-culturali asupra abandonului şcolar”, cofinanţat prin Agenda manifestărilor cultural-artistice, sportive şi de tineret a Consiliului Judeţean Timiş.