COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

26.04.2006

Astăzi, a avut loc Adunarea Generală a acţionarilor societăţii APCAN, condusă, de vicepreşedintele CJT, Marius Popovici.

în cadrul şedinţei s-au prezentat raportul de activitate pe 2005 şi situaţia lucrărilor de alimentare cu apă executate cu finanţare nerambursabilă, raportul Comisiei de cenzori şi bilanţul contabil pentru anul trecut, etapa a doua a proiectului APCAN, pentru perioada 2006-2007 şi solicitările consiliilor locale Deta, Coştei, Sânmihaiu Român şi Şandra, de aderare la APCAN.

Proiectul APCAN, susţinut de Consiliul Judeţean Timiş în colaborare cu societatea de alimentare cu apă AquaKomm din Munchen şi de Departamentul de epurare a apelor uzate din cadrul Primăriei din Munchen, a continuat şi în anul precedent cu finanţarea a 14 lucrări. Fiecare din cele 14 consilii locale a beneficiat de câte 2.000 euro, din care s-au achiziţionat materiale pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi echiparea tehnică a unor foraje cu pompe submersibile şi au fost executate foraje de adâncime pentru asigurarea apei potabile.

Tot în cadrul şedinţei, s-au aprobat majorarea capitalului social al societăţii APCAN, revocarea a doi dintre membrii Consiliului de Administraţie şi numirea noilor administratori.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Liviu Borha, va fi prezent mâine la Bucureşti pentru semnarea, cu şeful Delegaţiei Comisiei Europene în România, Jonathan Scheele, a protocolului de parteneriat în domeniul comunicării pe teme europene. De altfel, pentru a veni în sprijinul realizării planului de acţiune la nivel judeţean, Delegaţia Comisiei Europene în România a dezvoltat pe pagina de Intranet a reţelei un sistem informatic care permite planificarea, monitorizarea şi evaluarea activităţilor de informare pe teme europene, desfăşurate de membrii acesteia.