COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

26.04.2005

Mâine, între orele 9.00 si 13.00, la sediul Palatului Administrativ (Sala de Consiliu) va avea loc seminarul "Liguria-Timis: parteneriate în utilitati publice", eveniment organizat de ADETIM - Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis.

Cu acest prilej, se va desfasura o întâlnire a membrilor delegatiei italiene cu reprezentanti ai administratiei din Timis si ai întreprinderilor din domeniul serviciilor de utilitati publice din municipiile Timisoara si Lugoj "“ apa, transport local, salubrizare, gaze, constructii publice. Delegatia italiana va fi condusa de Stefano Senese, directorul Camerei de Comert din La Spezia si va mai fi compusa din reprezentanti ai Regiunii Liguria Genova, asociatiei Confservizi Liguria Genova si ai unor firme din orasele Genova si La Spezia.

La întâlnire vor participa reprezentanti ai partenerilor locali în proiect: Consiliul Judetean Timis, Primaria Timisoara, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Aquatim, Retim, RATT, Distrigaz Nord.

Seminarul va fi urmat de o conferinta de presa, începând de la ora 13.00, dupa care membrii delegatiei italiene vor vizita obiective de interes din Timisoara, urmând ca joi sa fie prezenti în Lugoj, unde sa aiba o întâlnire cu reprezentanti locali ai institutiilor publice si ai firmelor din domeniu (Primaria Lugoj, SC Meridian 22 SA, SC Salprest SA, etc.)

Actiunea este organizata în cadrul proiectului Liguria-Balcani, derulat de Regiunea Liguria în parteneriat cu România (Timisoara si Lugoj), Bulgaria (Sofia), Albania (Tirana) si Bosnia Hertegovina.

Informatii suplimentare puteti obtine de la ADETIM: Sergiu Balasa "“ director sau Mircea Luputiu "“ responsabil de proiect.