COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

25.07.2007

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc a emis dispoziţia de convocare a CJT în şedinţă ordinară, care va avea loc joi, 2 august 2007, de la ora 10.00, la sediul Palatului Administrativ.

Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

ORDINE DE ZI:

1.

întrebări, interpelări

2.

Proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume pentru elaborarea şi actualizarea planurilor urbanistice generale şi a regulamentelor locale de urbanism în trimestrele III şi IV anul 2007

3.

Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de cheltuieli pentru persoana adultă cu handicap din centrele rezidenţiale aflate în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

4.

Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut intern/extern.

5.

Proiect de hotărâre privind aprobarea cesionării totale a acţiunilor deţinute de Consiliul judeţean Timiş la SC "TIMGAZ" S.A Buziaş.

6.

Proiect de hotărâre privind aprobarea casării unor elicoptere şi reducerea capitalului social la S.C. "Aviaţia Utilitară" S.A Timişoara.

7.

Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării unor parcele din Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara.

8.

Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă a unui spaţiu către Instituţia Avocatul Poporului.

9.

Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unui imobil către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timişoarei.

10

Proiect de hotărâre privind aprobarea racordării unor consumatori la reţelele de apă şi canalizare menajeră ale Parcului Tehnologic şi Industrial Timişoara.

11.

Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului "Sistemul de Management al Calităţii în cadrul Consiliului Judeţean Timiş".

12.

Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului "Strategia sectorială pentru informatizarea administraţiilor publice din judeţul Timiş".

13.

Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului "Realizarea procesului de dotare şi dezvoltare a serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor în judeţul Timiş.

14.

Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului "înfiinţarea Agenţiei pentru managementul energiei în judeţul Timiş".

  15.

Proiect de hotărâre  privind aprobarea acordării unor sporuri la salariul de bază şi a concediilor de odihnă suplimentare pentru personalul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

  16.

Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei pentru Protecţia Copilului.

  17.

Proiect de hotărâre privind stabilirea componenţei consiliilor de conducere ale instituţiilor publice de cultură de interes judeţean.

18.

Diverse.