COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

24.05.2005

Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Marius Popovici, a precizat faptul ca, dupa finalizarea reconstructiei caselor din zonele afectate de inundatii, CJ Rosenheim va veni cu donatii de mobilier, lenjerie de pat si vesela. "în aceasta seara vor sosi, pe cheltuiala CJ Rosenheim, Sylvia Stock - jurnalist la TV Rosenheim si Anton Hotzelsperger - referent de presa la CJ Rosenheim, pentru a realiza un material privind situatia din zonele inundate", a subliniat Marius Popovici. Acest material va fi prezentat la Televiziunea Rosenheim, care va face un apel catre populatia atât din judetul Rosenheim, cât si din întregul land Bavaria, pentru donatii.

Mâine, la ora 9.30, la sediul Palatului Administrativ, vicepresedintele CJT, Marius Popovici, va avea o întâlnire cu presedintele THW Germania, Georg Thiel.

Joi, 26 mai, de la ora 10.00, la sediul Palatului Administrativ, presedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, vicepresedintele, Marius Popovici, si prefectul Ovidiu Draganescu, vor avea o întâlnire cu vicepresedintele Bundestag-ului german, Susanne Kastner.