COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

23.03.2005

Directia de Urbanism a administratiei judetene a emis, în cursul lunii trecute, 71 de certificate de urbanism si 39 de autorizatii de construire. Totodata, de la începutul anului, au fost emise 155 de certificate de urbanism si 57 autorizatii de construire.

La initiativa presedintelui Comisiei pentru sanatate si protectie sociala, Ioan Nasleu, în 28 martie, de la ora 11.00, va avea loc deschiderea unei expozitii a copiilor/tinerilor din centrele de plasament si complexele de servicii comunitare si a batrânilor din caminele sociale din Timis, si anume: Centrul pentru sprijinirea integrarii familiale si profesionale a tinerilor Timisoara, Caminul de pensionari Timisoara, Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Lugoj, Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu probleme psihosociale Lugoj, Complexul de servicii comunitare Lugoj, Centrul de zi "îngerii Sperantei" cu Centrul Rezidential si de Reabilitare Lugoj, Caminul de pensionari Jimbolia, Centrul de îngrijire si asistenta Ciacova, Complexul de servicii comunitare Recas, Complexul de servicii comunitare Gavojdia, Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihica Gavojdia, Centrul de plasament de tip familial Periam, Centrul de îngrijire si asistenta Varias si Centrul de îngrijire si asistenta Comlosu Mare.

Expozitia va avea loc în holul de la etajul I al Palatului Administrativ. Vor fi expuse: picturi, desene, carpete, costume populare, tesaturi, lucrari grafice, de artizanat si de traforaj, obiecte de tâmplarie si altele.