COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

21.06.2005

în cadrul programului de audiente, presedintele CJT, Constantin Ostaficiuc , a avut astazi discutii cu primari din localitatile timisene, pe teme punctuale, legate, în principal de alocarea de fonduri, infrastruct ura de drumuri si realizarea unor lucrari de reparatii.

Au fost ridicate urmatoarele probleme:

  • la Teremia Mare - alocarea de fonduri pentru iluminatul public, primarul Dorel Sârbu precizând ca primaria va contribui cu jumatate din costurile necesare. S-a mai discutat despre repararea drumului între Jimbolia-Teremia Mare si Sânnicolau Mare, drum care intra însa în competenta Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, fiind DN.
  • Ghilad - alocarea de bani pentru lucrarile de reparatii la acoperisul si partea exterioara a cladirii primariei, care gazduieste, de altfel si gradinita, politia si farmacia din comuna. Valoarea întregului proiect este estimata la 1,2 miliarde de lei; reparatii la drumul din comuna.
  • Ciacova - renovarea/ restaurarea cladirilor din centrul istoric al orasului
  • Dumbrava - a fost omisa de pe lista transmisa Guvernului cu localitatile afectate de inundatii. Va fi transmisa o noua lista, actualizata.

Astazi si mâine, în organizarea Consiliu lui Judetean Timis si a Bibliotecii Judeten are loc sesiunea de comunicari si expozitia "Cartea de patrimoniu", manifestari ajunse la cea de-a VII-a editie.

Astfel, astazi, de la ora 10.00, la Sectia de Arta a Bibliotecii Judetene Timis a avut loc deschiderea oficiala a actiunii, urmata de sesiunea de comunicari. Mâine, reprezentanti ai Bibliotecii Judetene se vor deplasa la sediile bibliotecilor cu carti de patrimoniu din Timis si Caras -Severin si Hunedoara.