COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

21.04.2005

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc , i-a trimis pe angajatii Directiei pentru Administrarea Drumurilor si Podurilor Judetene Timis pe teren, pentru evaluarea pagubelor produse de inundatii pe drumurile judetene si comunale. "Dupa finalizarea inventarierii, vom vedea cum sa actionam în continuare pentru repararea urgenta a drumurilor, dupa retragerea apelor. Conform legislatiei în vigoare, Consiliul Judetean Timis poate sa intervina doar pentru remedierea problemelor legate de domeniul public: refacerea podurilor, podetelor si a drumurilor afectate. De altfel, angajatii Directiei de specialitate au fost ieri si sunt si astazi pe teren, în zona de nord-est a judetului ", a precizat presedintele Ostaficiuc.

Astazi, la sediul Palatului Administrativ, presedintele CJT, Constantin Ostaficiuc si directorul Centrului de Educatie Speciala "Speranta", Letitia Baba au avut o întâlnire cu Dennis Lotti, coordonator regional pentru tarile europene al programului Hilton-Perkins - destinat copiilor nevazatori.

De altfel, începând din 1997 exista o colaborare între Scoala Perkins pentru Nevazatori (SUA) si Centrul de Educatie Speciala "Speranta", de program beneficiind 20 de copii nevazatori din Timisoara. De asemenea, în cadrul acestui program au fost pregatiti specialisti (prin burse în Statele Unite pe o perioada de 9 luni).

în cadrul întâlniri de astazi, Dennis Lotti a precizat intentia de a continua colaborarea cu Centru "Speranta"si în urmatorii 3 ani.