Comunicat de presa (2) din 04.09.2009

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

04.09.2009

Consiliul Judeţean Timiş

COMUNICAT DE PRESĂ

- 2 -

  

4 septembrie 2009

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a avut în această după-amiază, la sediul Palatului Administrativ, o întrevedere cu o delegaţie din Böblingen, condusă de preşedintele respectivului judeţ, Roland Bernhard, întrevedere la care a luat parte şi Marius Popovici.

În mai 2010 se împlinesc 10 ani de la semnarea protocolului de colaborare între judeţele Timiş şi Böblingen. „Acest parteneriat este foarte important pentru noi, doresc să vă mulţumesc pentru buna colaborare, care, cred eu, poate fi dezvoltată în continuare”, a subliniat Constantin Ostaficiuc.

Cei doi preşedinţi au convenit în cadrul întâlnirii de astăzi să desemneze un grup de consilieri judeţeni din cele două administraţii, care să lucreze împreună la dezvoltarea acestui parteneriat şi la identificarea de proiecte comune.

Reprezentantul Organizaţiei de prietenie Timiş- Böblingen a precizat că au adus, pentru elevi din Timiş, 500 de ghiozdane. „Pe lângă rechizite şcolare, acestea conţin şi câte o scrisoare a unui elev din Böblingen. Există astfel posibilitatea ca între elevii din Timiş şi Böblingen, să se stabilească relaţii de prietenie”, a spus şeful Organizaţiei de prietenie Timiş-Böblingen, Martin Hage.