COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

19.05.2005

Mâine, începând cu ora 9.00, în Sala Verde a Palatului Administrativ va avea loc o întâlnire a vicepresedintelui CJT, Marius Popovici, cu o delegatie germana, condusa de vicepresedintele Parlamentului Bavariei, Barbara Stamm.

La întrevedere vor mai fi prezenti consulul Germaniei la Timisoara, Rolf Maruhn, deputatul FDGR, Ovidiu Gant si conducatorul echipei tehnice a THW în zonele afectate de inundatii din Timis, Curd Mohr.

Tematica discutiilor va fi acordarea de sprijin pentru sinistratii din judetul Timis.

Tot mâine, de la ora 10.00, vicepresedintele CJT, Marius Popovici, va primi o delegatie formata din directorul unui institut universitar din Franta, Pierre Boulet si un reprezentant al aceluiasi institut, Florin Breaban, reprezentantii unor societati comerciale: Alain Rolland (Grupul Arcelor Siderurgie), Patrick Guillot (C2A Informatique), Salvatore Iannolino si Eric Viard (Galeone Technology) si Marian Mocanu, decanul Facultatii de Management în Productie si Transporturi si Lucian Rusnac, decanul Facultatii de Chimie Industriala si Ingineria Mediului.

Cu acest prilej, se va discuta despre oportunitatile de dezvoltare a afacerilor în judetul Timis, colaborarea între firme si universitati, formarea continua, etc.

Site-ul CJT, www.cjtimis.ro a fost completat cu informatii aferente sectiunii referitoare la inundatiile din judetul Timis - respectiv interventiile pe drumurile judetene si comunale pentru eliminarea imediata a efectelor inundatiilor.

Astfel, pâna la începutul acestei saptamâni, au fost efectuate lucrari de reparatii la podete, refacere si desfundare santuri, completare cu material pietros (balast, piatra sparta) si altele, în valoare de 3,9 miliarde de lei.