COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

18.10.2007

Preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc a avut, în cursul dimineţii de astăzi, o şedinţă operativă, cu toţi şefii de servicii din Consiliul Judeţean Timiş, pe tema pregătirii viitoarei şedinţei în plenul CJT, programată să se desfăşoare în data de 30 octombrie, dar şi a altor activităţi curente.

Printre proiectele de hotărâri care sunt analizate de comisiile de specialitate se înscriu: propunerile de predare a obiectivelor de investiţie de alimentare cu apă a localităţilor Bogda, Dumbrava, Maşloc şi Moşniţa Nouă, aprobarea Normativului de dotare cu autovehicule şi consumul lunar de carburanţi pentru serviciile şi instituţiile publice finanţate din bugetul propriu al CJ Timiş, rectificarea bugetului propriu şi altele.

Totodată, preşedintele CJT a solicitat Direcţiei pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene Timiş să-i prezinte stadiul lucrărilor la drumuri.

S-a mai discutat despre proiectele CJT de reabilitare din fonduri europene a drumurilor judeţene şi despre licitaţiile care au loc în această perioadă.