COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

18.09.2006

Şi în această lună va fi organizată negociere directă cu preselecţie în vederea închirierii de teren neviabilizat, dar şi închirierii de spaţii în Pavilionul Administrativ al Parcului Tehnologic şi Industrial.

Data limită pentru primirea ofertelor în cadrul procedurii de negociere directă este 20 septembrie, ora 15.00 la sediul ADETIM, Bvd. Revoluţiei din 1989, nr. 17.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la:

-     tel. 0256 494131, cam. 401 din Palatul Administrativ al Consiliului Judeţean Timiş

-     tel. 0256 220984, Parcul Tehnologic si Industrial Timişoara - Calea Torontalului km.6

-     pagina web www.adetim.ro sau www.cjtimis.ro/pitt.php.

Astăzi, de la ora 14.00, are loc şedinţa reunită a Comisiei pentru relaţii şi cooperare interregională şi Comisiei pentru sănătate şi protecţie socială. Consilierii judeţeni, membri ai acestor două comisii de specialitate ale administraţiei judeţene, analizează proiectul de hotărâre privind propunerea de aprobare a listei de investiţii pe anul 2006 pentru bugetul propriu al CJT.

Totodată, Comisia pentru sănătate şi protecţie socială va lua în discuţie şi fundamentarea rectificării bugetului propriu al Consiliului Judeţean.

în 19 septembrie, de la ora 10.00, se desfăşoară şedinţa Comisiei pentru administraţie publică locală pentru avizarea raportului privind propunerea de aprobare a cooperării judeţului Timiş cu regiunea Alsacia şi a listei de investiţii pe anul 2006 pentru bugetul propriu al CJT.

Totodată, începând cu ora 13.00, se desfăşoară şedinţa Comisiei pentru cultură, învăţământ, tineret şi sport va avea pe ordinea de zi avizarea următoarelor materiale:

  • Raport privind propunerea de constituire a unei comisii speciale pentru analizarea şi avizarea proiectului de modificare şi completare a Regulamentului CJT
  • Propuneri de proiecte pentru Euroregiunea DKMT
  • Fundamentarea rectificării bugetului propriu al CJT pe anul 2006.
  • Propunerea de aprobare a listei de investiţii pe anul 2006 pentru bugetul propriu al CJT

Marţi, 19 septembrie, de la ora 14.00, se vor desfăşura şi şedinţele Comisiei economice şi a Comisiei de urbanism, amenajarea teritoriului, lucrări publice şi protecţia mediului.

Membrii Comisiei de urbanism, amenajarea teritoriului, lucrări publice şi protecţia mediului vor analiza lista de investiţii pe anul 2006 pentru bugetul propriu al CJT.

De asemenea, consilierilor judeţeni din Comisia economică le vor fi supuse, spre avizare următoarele materiale:

  • raportul privind propunerea de revocare şi numire a reprezentanţilor în consiliile da administraţie ale unor societăţi comerciale la care CJ Timiş este acţionar
  • referatul privind necesarul de finanţare la pregătirea documentaţiei tehnice pentru proiectele în derulare în cadrul programelor UE
  • fundamentarea rectificării bugetului propriu al CJT pe anul 2006
  • proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a listei de investiţii pe anul 2006 pentru bugetul propriu al CJT.