Comunicat de presa

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

18.07.2012

De astăzi încep şedinţele comisiilor de specialitate în vederea avizării proiectelor de hotărâre care vor fi supuse aprobării plenului CJ Timiş, programat pentru data de 2 august.
Astfel, astăzi la ora 12.00, consilierii judeţeni din Comisia pentru sănătate şi protecţie socială vor analiza proiectele de hotărâre privindpropunerea de desemnare a reprezentanţilor Consiliului Judeţean Timiş în Colegiul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi privind execuţia bugetelor secţiunii de funcţionare şi al secţiunii de dezvoltare ale bugetului local pentru bugetul propriu al judeţului Timiş, bugetele instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din bugetul propriu al judeţului Timiş pe trim. II 2012.
Tot astăzi, de la ora 13.00 se desfăşoară şedinţa Comisiei pentru relaţii şi cooperare internă şi externă, cu următoarea ordine de zi:    
1.                              Raport şi proiect de hotărâre privind propunerea de finanţare a unor structuri sportive în semestrul II 2012
2.                              Raport şi proiect de hotărâre privind propunerea de achitare a cotizaţiei către Asociaţia „Baschet Club Timişoara” în semestrul II 2012
3.                              Raport  şi proiect de hotărâre privind execuţia bugetelor secţiunii de funcţionare şi al secţiunii de dezvoltare ale bugetului local pentru bugetul propriu al judeţului Timiş, bugetele instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din bugetul propriu al judeţului Timiş pe trim. II 2012.