Comunicat de presa

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

18.02.2011


Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara alături de Consiliul Judeţean Timiş organizează în data de 21.februarie 2011 de la ora 11.00 în Sala de Mare a Consiliului Judeţean Timiş „Conferinţa de presă privind finalizarea semnării contractelor de finanţare şi de co-finanţare aferente primului apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia” pentru liderii de proiect români şi partenerii români din judeţul Timiş.
În cadrul conferinţei, reprezentanţi ai unor instituţii şi organizaţii din administraţie publică, sănătate, educaţie, cultură, mass-media şi dezvoltare durabilă vor prezenta proiectele finanţate în urma primului apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia, ce urmează a fi implementate în judeţul Timiş.
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia finanţează proiecte comune care valorifică potenţialul de dezvoltare al zonei de graniţă dintre România şi Republica Serbia. Informaţii suplimentare pot fi găsite accesând: www.romania-serbia.net sau www.brct-timisoara.ro