COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

18.02.2005

Firmele cu care Consiliul Judetean Timis are contracte pentru activitatea de deszapezire si combatere a poleiului pe drumurile judetene, au actionat si în aceasta dimineata cu utilajele din dotare si materiale antiderapante.

Astfel, pentru îndepartarea stratului de zapada de 1-4 cm, pâna la ora 8.00, AGMA TIUCA SRL, AXELA CONSTRUCTII SRL si DRUMCO SA au actionat, pe drumurile judetene din zonele Sânnicolau Mare, Faget-Costei, Buzias, Voiteni si Timisoara, cu 17 utilaje si 160 tone de material antiderapant.

Se circula, în conditii de iarna, pe toate drumurile judetene.

Ieri, seful Serviciului Relatii Publice, Razvan Hrenoschi a fost prezent la sediul Primariei Cheveresu Mare unde a discutat cu primarul despre reinventarierea fondului de carte al bibliotecii comunale si transformarea, în conformitate cu Legea 593/2004, a postului de bibliotecar cu jumatate de norma în post cu norma întreaga, bibliotecarul urmând sa aiba si atributii de referent cultural si sa gestioneze activitatea culturala. Astazi, Razvan Hrenoschi se va deplasa la sediul Primariei Giulvaz, unde va avea loc concurs pentru ocuparea unui post la Biroul Relatii Publice al respectivei primarii.

Serviciul Relatii Publice a definitivat un material privind dotarile cu calculatoare la scolile din învatamântul preuniversitar timisean. Astfel, scolile au ca dotari, 2891 de calculatoare, din care 1456 au fost primite ca donatie, iar 1435 - printr-un program guvernamental.

Cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Timis (circa 37 milioane lei, 350 de exemplare), Centrul de Cultura si Arta va tipari "Ghidul alesilor locali », care se adreseaza, în principal primarilor si consilierilor locali si care cuprinde informatii privind administratia si serviciile publice, managementul comunitatilor locale, administrarea domeniului public si privat si a finantelor publice, planificarea dezvoltarii strategice a localitatilor, acte normative, amenajarea teritoriului si urbanism, transparanta actului decizional. Urmeaza ca informatiile cuprinse în acest Ghid sa fie prezentate si pe site-ul Consiliului Judetean Timis : www.cjtimis.ro.