Comunicat de presa

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

16.07.2012

În data de 27 iulie, de la ora 11.30, are loc, la Mitropolia Banatului, lansarea volumului „Biserici şi temple”, editată de Consiliul Judeţean Timiş prin Agenda principalelor manifestări cultural-artistice şi sportive aferentă anului 2012.


 
Recent, preşedintele CJT Titu Bojin şi vicepreşedintele Călin Dobra au avut o întrevedere cu reprezentanţii firmei Jaspers, contractată de Comisia Europeană pentru întocmirea unui studiu vizând gestiunea deşeurilor la nivelul judeţului Timiş în perioada 2014-2020. Acest document are rolul de a stabili gradul de conformare al judeţului la directivele Uniunii Europene privind protecţia mediului şi legătură cu proiectul administraţiei judeţene intitulat „Sistemul integrat de gestiune a deşeurilor în Timiş”, finanţat prin POS Mediu.
La întrevedere au mai luat parte reprezentanţi ai organismului intermediar POS Mediu, Primăriei municipiului Timişoara, Primăriei comunei Ghizela, Gărzii şi Agenţiei de Mediu, ADID Timiş şi operatori de salubritate.
„A fost o primă întâlnire de lucru pe care am avut-o cu reprezentanţii Jaspers care în perioada următoare vor culege, de la instituţiile abilitate, toate informaţiile necesare realizării respectivului studiu”, a precizat preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin.