COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

15.05.2006

Astăzi, de la 14.00 se desfăşoară şedinţa Comisiei pentru sănătate şi protecţie socială, ocazie cu care consilierii judeţeni analizează referatul şi proiectul de hotărâre privind redistribuirea, către consiliile locale, a unor sume defalcate din TVA la capitolul de asistenţă socială.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, va fi prezent mâine în Spania, în oraşul Santander, unde va avea o întrevedere cu Dolores Gorostiaga, Vicepreşedintele Guvernul Cantabriei.

De altfel, în cadrul proiectului de înfrăţire regională dintre Regiunea Vest şi Regiunea spaniolă Cantabria, o delegaţie a Regiunii Vest, formată din membri ai Consiliului de Dezvoltare Regională şi reprezentanţi ai ADR Vest este, în perioada 14-17 mai, în Spania, în regiunea Cantabria.

Delegaţia din România are, cu acest prilej, întrevederi cu oficialităţi ale Regiunii Cantabria, respectiv cu Dolores Gorostiaga, Vicepreşedintele Guvernul Cantabriei, Ángel Agudo, Ministru al Economiei Guvernului Cantabriei şi cu Francisco Royano, Director General al SODERCAN.

în 16 mai sunt programate să se desfăşoare o sesiune de lucru la sediul Secretariatului Tehnic al Interreg, la care vor participa Francisco Martín, Director Lucrări Hidraulice, Máximo Valle, Director General la Ministerul Regional al Economíei şi JesÃşs Bedoya, Şef Serviciu Managementul Fondurilor Structurale.