Comunicat de presa

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

14.12.2010


Ninsorile căzute au determinat mobilizarea firmelor cu care Consiliul Judeţean Timiş are contracte privind activitatea de deszăpezire şi combatere a poleiului pe drumurile judeţene.
De aceea, societăţile comerciale GROUP D.C.M. SRL, AXELA CONSTRUCŢII SRL, TECHNOCER SRL şi COMPACT PRODUCT SRL au acţionat pe majoritatea drumurilor judeţene cu materiale antiderapante şi utilaje.
Astfel, începând de ieri de la ora 16.00 şi până în această dimineaţă, la ora 7.00, s-a acţionat cu 430 tone de material antiderapant şi 36 de utilaje.


În data de 15 decembrie, începând cu ora 14.00, în Sala nouă a Palatului Administrativ (corp anexă) se va desfăşura „Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi şi tehnicieni cu rezultate deosebite în anul 2010”, manifestare organizată de Consiliul Judeţean Timiş şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.
Astfel, CJT va acorda premii în bani şi cupe la următoarele categorii: Top olimpic, Top neolimpic, antrenorii anului, echipa anului, Top sporturi tehnice, Top sportivi cu deficienţe locomotorii. 
Suma totală alocată de CJT pentru această acţiune, prin „Agenda principalelor manifestări cultural-artistice şi sportive” – 2010,  este de 100.000 lei.