COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

14.07.2005

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, vicepreşedintele Liviu Borha şi directorul economic, Dan Cionvică au avut o întâlnire cu directorul Spitalului Judeţean, prof. Virgil Păunescu şi cu directorul adjunct şi directorul economic al acestei instituţii, pe tema finanţării, de către administraţia judeţeană, a investiţiilor şi lucrărilor de reparaţii.

Liderul CJT a solicitat o prioritizare a problemelor şi o programare multianuală privind necesarul de lucrări, în ceea ce priveşte canalizarea, alimentarea cu apă, energie electrică şi termică, având în vedere faptul că nu au mai fost făcute investiţii în aceste domenii de mulţi ani.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean au precizat că este în derulare licitaţia pentru lucrări la cele 4 lifturi şi că o altă prioritate o reprezintă acoperişul clădirii Spitalului Bega.

Mâine, începând cu ora 11.00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Timiş, va avea loc o întâlnire a membrilor echipei maghiare de la Inspectoratul de Protecţie Civilă din Csongrad, care au acţionat în zonele afectate de inundaţii din judeţul nostru, cu preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc şi vicepreşedintele Liviu Borha.

La întrevedere vor mai participa vicepreşedintele Adunării Generale Csongrad, Attila Marosvari şi coordonatorul grupului de lucru de prevenire a dezastrelor în cadrul DKMT, Kaszas Mihaly.

De asemenea, au fost invitaţi să ia parte, prefectul şi subprefectul judeţului Timiş.

Cu acest prilej, CJT le va decerna reprezentanţilor Inspectoratului de Protecţie Civilă Csongrad, pentru sprijinul acordat în perioada inundaţiilor, diplome ale judeţului Timiş.

Preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, va avea mâine, de la ora 15.15, la sediul Palatului Administrativ, o întrevedere cu Ambasadorul Franţei în România, Excelenţa Sa Herve Bolot.