COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

14.03.2006

Joi, 16 martie, de la ora 11.30, la Foeni va avea loc o conferinţă de presă susţinută de Constantin Ostaficiuc şi de Gică Popescu.

Ca urmare a meciului de fotbal România-Brazilia, au fost colectate fonduri pentru ajutarea sinistraţilor. Fundaţia "Gică Popescu" a cumpărat frigidere şi aragazuri, care vor fi donate către cetăţeni din Foeni, Giulvăz şi Gătaia.

Este vorba, în total de 560 bucăţi de aragazuri şi 560 frigidere. Din acestea, joi vor fi aduse la Foeni şi distribuite 251 de frigidere şi tot atâtea maşini de gătit (192 în Foeni, 16 - Giulvăz şi 43 - Gătaia).

Tot din fondurile adunate ca urmare a meciului România-Brazilia, a fost achiziţionată o centrală termică, care este în funcţiune la şcoala din Foeni.

Consiliul Judeţean Timiş va pune la dispoziţia jurnaliştilor un microbuz care va pleca la ora 10.00, din faţa sediului Palatului Administrativ.

Reprezentanţii mass-media care doresc să li se asigure transport sunt rugaţi să confirme astăzi la tel. 0723559062.

Membrii Comisiei pentru administraţie publică locală s-au întrunit în această dimineaţă în şedinţă, ocazie cu care au avizat mai multe proiecte de hotărâre care vor fi supuse plenului din această lună.

Astfel, consilierii judeţeni şi-au dat avizul pentru proiectele de hotărâre privind modificarea structurii organizatorice a aparatului propriu al CJ Timiş, aprobarea Normativelor de dotare cu autovehicule şi consumul lunar de carburanţi pentru serviciile şi instituţiile publice finanţate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Timiş, Agenda culturală aferentă anului în curs, aprobarea contului de încheiere a exerciţiului bugetar pentru bugetul propriu al CJ Timiş şi pentru activităţile finanţate din venituri extrabugetare pe anul 2005, modificarea structurii organizatorice a DGASPC Timiş şi modificarea organigramei şi statului de funcţii la instituţiile de cultură din subordinea CJT.

Totodată, consilierilor judeţeni le-a fost prezentată o informare legată de unele aspecte referitoare la programul de transport persoane în trafic judeţean.