COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

13.11.2006

în 16 noiembrie, va avea loc, la Budapesta, cea de-a doua şedinţă comună a guvernelor României şi Ungariei, la care va lua parte şi preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc. De altfel, anul trecut, în octombrie, s-a desfăşurat, la Bucureşti, o şedinţă comună a celor două guverne, la care a participat şi Constantin Ostaficiuc, având în vedere faptul că au fost abordate şi probleme care vizează judeţul Timiş.

în Sala Mare a Palatului Administrativ, va avea loc mâine, începând cu ora 10.00, o întâlnire la care vor lua parte primarii şi secretarii din 31 de primării din judeţ, precum şi reprezentanţii a 14 organizaţii neguvernamentale, care desfăşoară activităţi pe raza comunelor respective. Tema întâlnirii va fi "înfiinţarea şi dezvoltarea serviciilor publice de asistenţă socială şi parteneriatul public-privat".

Evenimentul se desfăşoară în cadrul Programului de asistenţă tehnică şi coordonare a activităţii de asistenţă socială din judeţ, derulat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.