COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

11.11.2005

Astăzi, a avut loc inaugurarea oficială a 4 case din localitatea timişeană Sculea, care au fost "adoptate" de Alcatel (casele cu nr. 33 şi 39B), Datatim (nr. 30) şi Deltatel (nr. 37).

Aceste societăţi au fost printre primele care au răspuns iniţiativei Consiliului Judeţean Timiş de a se implica în campania de reconstrucţie a caselor care au fost grav afectate de inundaţiile din această primăvară.

La inaugurare au fost prezenţi directorii celor 3 firme: Dan Bedros - preşedinte Alcatel România, Mihai Popescu "“ director general Datatim şi Gelu Crâşnic "“ director general Deltatel.

Preşedintele Alcatel a precizat că vor continua sprijinirea acestor familii, în funcţie de nevoile pe care le au, şi că finanţarea reconstrucţiei celor 4 case depăşeşte suma de 110.000 euro.

Preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc a avut o întrevedere cu reprezentantul Societăţii Creştinilor Nouapostolici din România, Vasile Cone. Respectiva Societate a donat 15.000 de euro pentru achiziţionarea de materiale de construcţii pentru localităţile afectate de inundaţii.

în cadrul întâlnirii de astăzi, liderul CJT a mulţumit pentru ajutorul oferit sinistraţilor din Timiş şi a amintit implicarea societăţii civile, a cultelor religioase, firmelor şi instituţiilor în programul de "adopţie" iniţiat de Consiliul Judeţean Timiş.

Aşa cum a precizat Vasile Cone, Societatea Creştinilor Nouapostolici se implică, în general, în sprijinirea domeniului social şi a învăţământului, în acest an donând peste 300.000 de euro în întreaga ţară pentru spitale, cămine de bătrăni, şcoli, etc.