COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

11.08.2006

Astăzi, a avut loc o şedinţă operativă cu şefii de servicii din Consiliul Judeţean Timiş, în cadrul căreia preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, a solicitat să i se prezinte principalele proiecte şi activităţi care se vor derula în perioada următoare.

Aceasta şi pentru că pentru sfârşitul lunii septembrie este planificată să aibă loc şedinţa ordinară a plenului. "Va trebui să analizăm dacă, în cadrul bugetului propriu al administraţiei judeţene, este necesară realizarea unei rectificări", a subliniat Constantin Ostaficiuc.

în conformitate cu Legea nr. 249 din 22 iunie 2006 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind statutul aleşilor locali, pe site-ul instituţiei administraţiei judeţene, www.cjtimis.ro este prezentată situaţia apartenenţei politice a aleşilor locali din judeţul Timiş.

Situaţia cuprinde informaţii privind apartenenţa politică a primarilor, viceprimarilor şi consilierilor locali şi a preşedintelui, vicepreşedinţilor şi consilierilor judeţeni şi a fost întocmită în baza comunicărilor secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale.