COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

10.05.2007

Compania Smithfield Ferme a făcut astăzi, către Direcţia de Urbanism şi Comisia de specialitate a Consiliului Judeţean Timiş, o donaţie de 10 calculatoare.

 

Intalnire Reprezentanti Compania Smithfield 10.05.2007

 

"Judeţul Timiş a avut de suferit în urma activităţii Comtimului, cu efecte asupra mediului. De aceea, atunci când firma Smithfield a venit cu intenţia de a deschide o afacere aici, am fost poate puţin mai reticenţi. Am reuşit până la urmă să avem o colaborare bună. Trebuie să ne obişnuim să lucrăm pe proceduri clare. Noi am reuşit să stabilim reguli prin aprobarea reglementărilor urbanistice şi a criteriilor obligatorii pentru stabilirea amplasamentelor fermelor de suine", a precizat Constantin Ostaficiuc.

 

Intalnire Reprezentanti Compania Smithfield 10.05.2007

 

Compania americană Smithfield a investit până în prezent, în România, 350 de milioane de dolari, din care circa 75% în judeţul Timiş.

"Angajamentul companiei noastre este să se implice şi să fie un partener activ pentru comunitate. Am făcut această donaţie către Consiliul Judeţean Timiş, din partea căruia am primit sprijin", a declarat directorul de afaceri corporative, Mircea Cotoşman, care a mai spus că activităţile de susţinere a comunităţii locale, primăriilor, etc. vor continua.