COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

10.02.2005

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a avut astazi o întâlnire cu reprezentanti ai firmei italiene Copra, care se ocupa, de peste 30 de ani, în principal de servicii de alimentatie publica, inclusiv pentru cantinele scolilor, caselor de copii sau de batrâni.

Discutiile au vizat posibilitatile de colaborare, context în care presedintele CJT, Constantin Ostaficiuc a subliniat dorinta de a creste calitatea serviciilor administrative (curatenie, alimentatie) din cadrul caminelor de batrâni si a caselor de copii din judet, concomitent cu scaderea costurilor, care sunt foarte mari.

Numai pentru Caminul de la Gavojdia, CJT a alocat, anul trecut, circa 38 de miliarde de lei si, de aceea astazi, reprezentantii firmei COPRA si ai Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului se vor deplasa la Gavojdia pentru a vedea care este situatia. Vor fi analizate, pe de o parte, serviciile oferite în prezent la acest camin de batrâni (si costurile aferente) si, pe de alta parte, serviciile pe care Copra le-ar putea furniza si preturile acestor servicii.

"Intentia noastra este sa punem în practica un proiect pilot la Gavojdia si, în functie de rezultat, vom lua decizia daca extindem aceasta noua strategie la nivelul întregului judet" a precizat Constantin Ostaficiuc.

Pentru îndepartarea poleiului si stratului de zapada înghetata, de 1-3 cm, pâna la ora 7.00, AGMA TIUCA SRL si DRUMCO SA au actionat, pe drumurile judetene din zona Timisoara si Buzias cu 3 utilaje si 40 tone de material antiderapant.

Se circula, în conditii de iarna, pe toate drumurile judetene.