COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

08.11.2005

Ieri s-au desfăşurat şedinţele a două dintre comisiile de specialitate ale administraţiei judeţene. Consilierii judeţeni, membri ai Comisiei pentru relaţii şi cooperare interregională, au avizat proiectul de hotărâre privind aderarea judeţului Timiş la Asociaţia Internaţională a Regiunilor Francofone, care are ca scop stabilirea de cooperări şi schimburi de informaţii între colectivităţile şi comunităţile regionale francofone.

De asemenea, consilierii au discutat despre conferinţa cu tema "Cadastrul şi rolul acestuia în economia de piaţă, cu aplicabilitate în domeniul administraţiei publice locale", desfăşurată în octombrie, la Surduc şi despre cea de-a 5-a Conferinţă economică a ţărilor dunărene, care va avea loc la Belgrad, în perioada 10-11 noiembrie 2005.

Comisia pentru sănătate şi protecţie socială, desfăşurată ieri a avut, pe ordinea de zi, proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulţi Timiş şi aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al acesteia.

Conform prevederilor Ordonanţei Guvernului 51/2005 pentru modificarea şi completarea O.G. 14/2003, CJT are obligaţia de a înfiinţa, prin hotărâre, în subordinea sa, Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulţi.

Răzvan Hrenoschi se va deplasa mâine la Beba Veche, unde va avea loc concurs pentru ocuparea postului de referent cultural în cadrul Primăriei respective.