COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

07.05.2007

Administraţia judeţeană, prin Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Timiş, derulează în această perioadă o serie de acţiuni, incluse pe "Agenda manifestărilor cultural-sportive şi de tineret", aferentă anului în curs, şi în cadrul cărora Ansamblul Profesionist "Banatul" susţine spectacole după cum urmează:

  • miercuri, 9 mai de la ora 17.00 - la Jimbolia
  • 10-11 mai - la Făget, Festivalul concurs "La curţile dorului"
  • 20 mai "“ ora 19.00 - la Ghiroda.  

Şi în această lună va fi organizată licitaţie sau negociere directă cu preselecţie în vederea concesionării de teren şi închirierii de teren neviabilizat, dar şi închiririi de spaţii în Pavilionul Administrativ al Parcului Tehnologic şi Industrial.

Data limită pentru primirea ofertelor în cadrul procedurii de negociere directă este 18 mai, ora 16.00 la sediul ADETIM, Bvd. Revoluţiei din 1989, nr. 17.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la:

-     tel. 0256 494131, cam. 401 din Palatul Administrativ al Consiliului Judeţean Timiş

-     tel. 0256 220984, Parcul Tehnologic si Industrial Timişoara "“ Calea Torontalului km.6

-     pagina web www.adetim.ro sau www.cjtimis.ro/pitt.php.  

Ca în fiecare an, Consiliul Judeţean Timiş cofinanţează, prin "Agenda manifestărilor cultural-sportive şi de tineret", organizarea de acţiuni dedicate sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, a Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite şi a Zilei Europei.

Printre aceste manifestări se înscriu: sesiunea de comunicări ştiinţifice organizată în colaborare cu Biblioteca Judeţeană Timiş "130 de ani de la Războiul de Independenţă", o serie de acţiuni cofinanţate de CJT şi care vor fi organizate în localităţile Bara, Periam Cărpiniş, Cenei, Comloşu Mare, Dumbrava, Giulvăz, Moraviţa, Orţişoara, şi altele.

Totodată, în colaborare cu Asociaţia Filatelică "Timişoara" şi Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, se va desfăşura expoziţia filatelică interjudeţeană "Ziua Europei".

Fanfara "Pro Amicitia" va participa la ceremonialul organizat cu prilejul Zilei de 9 mai şi care se va desfăşura la Monumentul Ostaşului Român, din Parcul Central, cu începere de la ora 9.00.