Comunicat de presa

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

05.04.2011


Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a primit astăzi vizita noului consul al Republicii Serbia la Timişoara, Lazar Manojlovic.
În cadrul întrevederii, Constantin Ostaficiuc şi Lazar Manojlovic şi-au manifestat dorinţa de a continua buna colaborare dintre CJ Timiş şi Consulatul Serbiei la Timişoara, dar mai ales dintre comunităţile aflate de o parte şi de alta a frontierei.

Preşedintele Consiliului Judeţean i-a oferit consulului Serbiei informaţii privind cooperarea bilaterală, dar şi în cadrul Euroregiunii DKMT. „La sfârşitul lunii mai, organizăm în zona de întâlnire a frontierei dintre România, Ungaria şi Serbia, o manifestare tradiţională. Chiar astăzi am primit din partea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobarea pentru deschiderea graniţelor, cu ocazia evenimentelor de la Triplex Confinium”, a spus Constantin Ostaficiuc.
La rândul său, noul consul al Serbiei la Timişoara a precizat că este interesat să dezvolte colaborarea bilaterală, menţionând relaţiile economice, culturale şi cele dintre administraţiile locale.