COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

01.06.2006

Mâine, începând cu ora 9.30, în Sala Verde a Palatului Administrativ, va avea loc o întâlnire a preşedintelui CJT, Constantin Ostaficiuc şi a vicepreşedintelui instituţiei, Marius Popovici cu membrii unei delegaţii din judeţul german Augsburg, condusă de preşedintele consiliului judeţean respectiv, Karl Vogele şi formată din consilieri judeţeni şi oameni de afaceri.

La întâlnire sunt invitaţi să participe şi reprezentanţii presei.

Astăzi, la sediul Palatului Administrativ, a avut loc şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, condusă, în calitate de preşedinte al acestei structuri, de vicepreşedintele CJT, Liviu Borha.

Cu acest prilej, Cristina Chert, reprezentanta Centrului de Mediere şi Securitate Comunitară Iaşi a prezentat proiectul "Dezvoltarea instituţiei ATOP", proiect care este în derulare, şi care a fost iniţiat de Centrul respectiv în colaborare cu International Justice Agency din Marea Britanie, cu sprijinul financiar al Ambasadei Britanice la Bucureşti.

Tot astăzi, membrii ATOP au aprobat completarea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Timiş cu reprezentanţi ai Jandarmeriei, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Poliţiei comunitare, ca membri colaboratori.

Astăzi, de la ora 14.00, are loc şedinţa Comisiei de urbanism, amenajarea teritoriului, lucrări publice şi protecţia mediului, pentru avizarea unor documentaţii de urbanism.