COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

01.03.2005

Ieri, a avut loc sedinta Comisiei pentru cultura, învatamânt, tineret si sport, în cadrul careia consilierii judeteni au avizat propunerea darii în administrare, pe o perioada de 5 ani, a unor bunuri din domeniul public al judetului Timis, institutiilor publice care le utilizeaza.

Este vorba despre: constructii din incinta Muzeului Satului Banatean, Centrul familial "Micuta Dina", sediul administrativ din Piata Regina Maria nr. 3, capela ecumenica, 8 garaje, monumentul "Speranta", complex de servicii comunitare destinat protectiei copilului, Adapost de noapte-zi pentru copiii strazii, centrala termica si instalatie de alimentare cu gaz pentru Centrul de primire al copilului Timisoara (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului), spatiul în suprafata de 176,58 mp de la Bastionul Cetatii si extinderea infrastructurii rutiere si a copertinei metalice la Vama Cenad.

De asemenea, s-a avizat materialul privind repartizarea unor sume din taxa pe valoare adaugata si impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale si încheierea anului financiar 2004.

Pentru îndepartarea poleiului si stratului de zapada, pâna la ora 8.00, DRUMCO SA a actionat, pe drumurile judetene din zona Fagetului, Costeiului si Buziasului cu 7 utilaje si 94 tone de material antiderapant.

Se circula, în conditii de iarna, pe toate drumurile judetene.