Comunicat de presa din 07.12.2009

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

07.12.2009

Consiliul Judeţean Timiş

COMUNICAT DE PRESĂ


7 decembrie 2009

 

Mâine, de la ora 11.00, în Sala Mare a Palatului Administrativ va avea loc Adunarea Generală a Cooperării Euroregionale Dunăre-Criş-Mureş-Tisa, ocazie cu care vor fi prezentate informări privind: activitatea grupului de lucru pentru Cadarca, proiectele instituţiilor sanitare din Euroregiune, depuse spre finanţare în cadrul programelor de cooperare transfrontalieră, întâlnirile din 2 noiembrie de la Timişoara dintre reprezentanţii căilor ferate din România, Serbia şi Ungaria, rezultatele proiectului privind elaborarea Studiului de Fezabilitate al Parcului Industrial Triplex Confinium pe partea română (proiect realizat în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia).

Tot cu această ocazie va fi discutată excluderea oraşului Békéscsaba din cadrul cooperării DKMT şi va fi supus aprobării bugetul secretariatului pe anul 2010.

La ora 12.15 va avea loc o conferinţă de presă, pe tema Adunării Generale a Cooperării Euroregionale Dunăre-Criş-Mureş-Tisa.

 

 

Astăzi, de la ora 14.00 se va desfăşura şedinţa Comisiei pentru administraţie publică locală, ocazie cu care consilierii judeţeni vor analiza proiectele de hotărâre privind propunerea de revocare a Hotărârii Consiliului Judeţean Timiş nr. 123/2007, propunerea de modificare şi completare a Hotărârii CJT nr. 106/2009, propunerea de dare în administrare a unor bunuri mobile către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat” al judeţului Timiş, propunerea de aprobare a Planului de ocupare a funcţiilor publice pe anul 2010 al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Timiş şi rectificarea bugetului propriu.